Friday, March 25, 2011

Rumah Itu Syurga Kami

yeahhhh... da dekat nak balik.. tak sabar nak balik rumah . tapi ape kes ek? hehe.. sebab nye tak sabar nak masak.. masak lauk pew ek? i pun tak tawu.. belasah jew lah ape yang ade nanti.. my hubby tak kesah.. die makan jew ape yang ade. tapi selalu sangat die complain . die cakap i masak pedas sangat.. ishh.. pedas sangat kew? pedas lah kowt lau sampai air hidung pun melelehh.. cettt.. jahat nyew i.. sorry dear , sayang tak sengaje masak pedas.. hhmm,, jum kite balik masak.. lalala

SHEILA ON 7 ~ SephiA

Kenyang

Suke sangat hari nih.. tapi kenape ek? sebabnye :-

1) kenyang gyle [ ehh , tak gyle ag tawu]
2) hati senang.. huhu
3) perut kenyang ... lalala...

hahaaa... kan best lau boleyh tido skrg nih.. terbayang2 jew tilam empuk yang ade kat atis katil blik i tuh.. uitsss.. dapat tidow nih semut geget puown tak sedar tawww...

Thursday, March 24, 2011

Penantian Satu Penyeksaan

i tunggu my hubby amek.. ape yg i boleyh cakap PENANTIAN SATU PENYEKSAAN . penat da i tunggu kat opis nih.. i baru lepas call my hubby , die cakap otw.. otw?? hmmm, ntah lah otw tuh sampai kul bape. tunggu malam baru sampai kowt. ishhh.. tak mo lahh i , takut ler duk kat opis nih sorang2...

Shopink

Rase nak shopink jew !!!..ngerrrr boleyh kew??? da lame rase nyew i tak g shopink.. sejak pas kawen nih , mane ade lagi beli baju baru.. so, tak salahkan i habis kan duit seket.. hehe

I Love My Hubby Mohd Hisham

Rindu Sangat Nak Hang Out Dengan Adik-adik Tersayang



Bengang

ishhhhhh... i rase BENGANG jew hari nih.. da lah kerja melambak2.. kakitangan tak ckup pulak. terkejar2 i tawu.. tenysen tul ! bengang lagi bile org mintak duit kat my hubby pulak. ingat my hubby bank negara kew??? agak2 arh kan ! kalu u all pun mesti tensyen jugak.. sakit mental lah macam nih !!! adoyaiiiii manyak tenyen woww...

Wednesday, March 23, 2011

I Love You So – Toni Gonzaga « Song & Lyrics

I Love You So – Toni Gonzaga « Song & Lyrics

Bibik OHH bibik

Nih i nak cite pasal bibik kat opis i nih.. cian i tgk die.. ngrrr.. umo da 40 lebih , still nk datang Malaysia nk carik duit !..perggghh.. bapak lah rajin nyew ! tapi tuh lah , i tengok pun i kecian.. sedih.. tapi nk wat mcm mane , da nasib die kn !!!

Blogger: Amoi Story Morry - Edit Catatan " My Loved Family "

mesty u all cakap... wowwww.. merahnyew.. hehe.. btw.. we all memang suke kaler merah ! terang gitu.. hhmm, nih sume ahli my big family. . yang pengantin tuh my maksu.. hehe.. tp dalam pic nih tertinggal adik i yang ke-6 . mane ntah pergi nyew... so, ape yang i boleyh cakap , i love..love..love my family !

My Loved Family


Mak mertuaku Sakit

hmmmm, pagi tadi mase nk pegi keje mak mertua i cakap merepek2 kat my hubby . nangis2.. mintak maap kat i.. sedh lahh... macam die dah nak pegi.. my hubby pun risau. tadi my hubby msg , die ckp hari nih die half days jew ... hmm , pape pun i harap mak mertua i okew.. tapi semua nih kan keje Allah. Kita hanya merancang... yang tentukan hanyalah Allah sahaja !

Monday, March 21, 2011

Fotostat ohhh Fotostat

perghhhhhhhh.. geram jew ase hari nih.. ase nakHEMPUK jew mesin fotostat nih ngan hammerr ! [ ishhh , boleh kew??] i kene fotostat bapak ler banyak kertas keje !.. tak larat da i.. menyampah pun adew gak !

Hair Cream VS Facial Cream

Hair Cream VS Facial Cream

nak di jadikan cerita , smlm i & my hubby shoping barang2 dapur . i pilih lah barang2 yg da kurang kat dapur tuh . my hubby cakap nak beli Hair Cream , i cakap pegi la amek . da siap membeli , we all pun bayar la , bukan duit i la . duit my hubby. huhu... pagi td mase nk siap2 nk pegi keje , my hubby pakai lah Hair Cream yg baru die beli tuh. tibe2 die merungut . 'apesal ngan krim rambut nih? ishhh , mesti da expired , habis lah pening kepala abang nnt ' i pun g lah tengok , korang nk tawu , apesal pelik sangat ngan hair cream tuh ???? jengg.. jengg.. jengg.. i tengok bukan hair cream yg die pakai , tp FACIAL CREAM... hahaaaa.. ape daaa my hubby nih.. die buat lawak lak pagi2 buta !....