Friday, April 22, 2011

Jagung Ais , Cendol Ais , ABC

Hallu darldarl… weeeee~~~ ;)

See, tengok muke my comelcomel tuh !.. haha.. tak sabar dorang nak makan JAGUNG AIS , CENDOL AIS , ABC.. hehe.. sedap tawu… if u all nak tawu kat cni lah ABC yang paling tiptop yang ai penah makan… my mum suke sangat LAICI KANG kat cni.. memang no.1 lah ai kasik… arwah my dad pulak suke CENDOL .. hehe.. tiaptiap minggu die tapau CENDOL… kalu u all tak caye, try lah datang mam kat cni.. lalala,

Teruk kan ai, demamdemam pun still nak makan CENDOL , pastuh pulak lah makin sakit.. ape boleyh buat, dah terliur tengok sista howt makan.. ai pun joins sekali lahhh… ingat time nih nak makan mee kari , tapi mulut tak sedap lah nak makan.. so, batalkan niat di hati… lain kali lah pulak oke..

Jum, MakanMakan.. huhuhu

5 comments: