Wednesday, April 27, 2011

Nasi Goreng Ayam

Kekenyangan sangatsangat.. mesty tawu kenape kankan???

Ai baru jew lepas makan Nasi Goreng Ayam buatan sendiri.. huhu.. sweet kan???

Actually ai bawak bekal hari nih, sebab malam semalam memang da planning nak buat nasik goreng..

So, semalam b4 tido ai da sediakan bahan- bahan untuk di masak..

Nampak tak pic tuh?? U all rase sedap tak???

Tak sure lah Kankan? Sebab tak dapat rase.. hehe.. btw, ai rase oke jew..

My Shayang pun tak cakap pape pun.. kire oke lah tuh..

Sekarang nih sangat kekenyangan.. ase nak baringbaring jew kat opis nih,

Tapi tak dek pulak tempat yang sesuai..

Tak pew, tggu lunch nnt, ai golekgolek kat sofa belakang..

Sure, best gyle…

No comments:

Post a Comment