Tuesday, May 3, 2011

Ada Suka Ada Duka

30 April 2011

Sabtu

My Best Friends Engagements

Cik Farahanum Ismail

Congrat for my BFF.. semoga pertunangan kamu di berkati..AMIN..

Entry nih lambat sikit sebabnye banyak program ai lakukan..

Fuhhh, padat oke..

Ai citer sikit pasal hari sabtu..

Ai keje hallfday.. so, balik pukul 1 lahh… aid a pesan awalawal kat my shuamy suh amek kul 12.45, kire nak balik awal lahh sebab nak pergi rumah Cik Farahanum, u all die datang kul bape?? 1.30 oke !..

Ngrrrr.. sangat geram… nak marah jew..So, dalam kete tak cakap langsung ngan die.

Balik rumah terus iron baju… tengah mandymandy.. adik aid a sampai..

Huhu.. terpakse lah dorang tunggu sebab ai follow dorang..

Siapsiap terus masuk kete ai , actually ai tumpang adik ai jew.. senang!

Amek my mum & adikadik ai yang laen lakk… kami pergi 2 kereta jew..

Bertolak dari umah pukul 2.15.. sangat lambat..

Sampai umah hanum da pukul 2.45.. majlis da mula..

Bebel cik hanum ka tai sebab datang lambat..

Sorry yer dear…

Makanmakan.. jumpe hanum terus balik..

Nnty ai upload pic die oke..

Keluar dari umah hanum adikadik ajak pergi jom heboh pulak..

Huhu.. sangat lah geram, sebab tak cakap awalawal..

Ai pergi pakai baju kurung oke..

Huhuhu.. dengan panas nyew.. sabar jew lahhh.. Tapi ai layan jew…

My shuamy beli perfume jew… ai beli mascara.. lalala.. nak jugak kan

Balikbalik jalan jem gyle.. sangat benci jem..

Terus pergi amek kek tunang adik ipar ai.. takut jem lagi malam karang baik amek awalawal….

Sampai umah terus salinsalin baju.. sebab nak masak.. tengok lauk tak bape nak ade…

Start motor, pergi beli sardine and rempah sup bunjut…

Di sebabkan kecuaian sendiri..

Beg duit ai tercicir ..

Da banyak kali my shayang pesan jangan letak wallet dalam bakul motor..

Tapi ai degil..so, tercicir memang tak jumpe lahh..

Sangat sedih oke..

Ic, kad bank, kad kawen sume hilang…

Da serik letak dalam bakul…..

*kesimpulan, hari sabtu lepas ade suke ade duka.. hukhukhuk

No comments:

Post a Comment