Saturday, July 2, 2011

Karak - Laluan Puaka and Kungfu Panda

antara filem Karak ands Kung Fu Panda , mane pilihan hati u all darling ??? hmmm, kalau kite kans, kite pilih Kung Fu Panda.. kalau u all ? mane satu pilihan hati u all ??


omg , bukan nak kritik filem KARAK nih, but for me, cerita nih memang tak best langsung. for me lahh, kalau u all kite tak tahu lah. sebab pandangan orang lainlain kans ;)

hmm, actually kite tengok cite nih melalu DVD jea. malas nak tengok wayam. huhuhu. kite beli hari selasa lepas, but semalam baru tengok. hahaa. nak tengok sorang takut, so, kene lah tunggu en shuamy ku free, baru leh teman kite tengok cerita nih.. kuikuikui. takut woo, tengok citecite hantu macam nih sorangsorang. kang tengok sorangsorang ade gak tutup muke ngan tapak tangan, pastuh intai kat celahcelah jari.. hahaaa..

hmm, yang penting cerita nih memang tak syok nak tengok. sorry yea abang Yusri Abdul Halim. tak bape nak layan lah cite nih ;( cube lagi.


hahaa, citer KUNGFU PANDA jugak yang best. sebabnye kite suke tengok Panda yang GEMOKK tuh.. gemokk ands gendutt.. hehehe.. bestbest... kite tengok cite nih b4 kite tengok cite Karak.. Memang best lah tengok Kungfu Panda.. hubby kite yang gelak sakan.. hahaaa...

2 comments:

  1. satu movie pun tak tgok lagi dari awal thun ni! arghhh

    ReplyDelete
  2. kak kiki, kite pun tengok DVD jea lah..

    ReplyDelete